Somnul tău este visul nostru!

Povestea noastră de relaxare a început în anul 1993, în Nănești, județul Vrancea. Ne-am dorit să aducem confortul unui somn profund şi odihnitor în fiecare casă, ceea ce ne-a inspirat să creăm produse de o calitate excepţională. De-a lungul anilor ne-am dezvoltat gama şi oferta de produse, astfel încât în prezent oferim soluţii complete pentru un pat confortabil şi pentru o viaţă mai sănătoasă.

Secretul nostru… nu este în realitate un secret

Lucrăm doar cu fag, cel mai rezistent şi calitativ lemn pentru producerea de lamele. De aceea, fie că sunt standard, rabatabile manual sau electrice, somierele noastre se remarcă prin elasticitate şi rezistenţă la greutate.

De altfel, toate produsele ce poartă marca noastră sunt menite să ofere confort şi relaxare deplină. Credem în calitatea somierelor pe care le producem şi oferim o garanţie de 24 de luni pentru acestea.

Îţi dăm motive să revii

Materialele de cea mai bună calitate şi tehnologia de ultimă generaţie sunt completate de un serviciu ireproşabil, dezvoltat în cei 30 de ani de interacţiune cu clienţii noştri. Fiecare client care plasează o comandă beneficiază de consultanţă şi suport, pentru a ne asigura că face alegerile optime, bazate pe nevoile şi preferinţele sale. Şi pentru că fiecare dintre noi este diferit, îţi punem la dispoziţie şi produse realizate pe comandă, adaptate în funcţie de cerinţele tale în materie de dimensiuni.

Echipa pe care ne bazăm, seriozitatea ofertei noastre și prezența pe piață pentru un timp îndelungat reprezintă garanția faptului că vom depune în continuare efortul necesar pentru ca tu să te poţi relaxa.